EUROSKILLS 2023

Hivatalos időben 17.40-kor megszólalt az Euroskills 2023 Víz- gáz és fűtésszerelő szakterület verseny végét jelző kürtszó! Versenyzőnk Offner Marci mögött kemény három nap van,  végeredmény holnap a záróceremónián. Gratulálunk a versenyzőnek, és a szakértőjének, Szigetvári Csillának!
Köszönjük minden partnerünknek a szurkolást és a támogatást !

Az Európa-bajnokság magyar részről a versenyző mellett egy másik nagyon fontos személyt is érint.Szakértőnk Szigetvári Csilla – a többi szakértők egyhangú jelölése és szavazata alapján – az idei EuroSkills Gdansk 2023 Víz- gáz és fűtésszerelő szakterület főszakértője! Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk erre kitüntető, de nagyon felelősségteljes és nehéz feladathoz!

Az első nap kisebb nagyobb késések miatt több, mint egy órával többet dolgoztak a versenyzők. A második versenynapon Marci erőn felül teljesített, mert önhibáján kívül le kellett szerelnie a radiátort és újra új helyre kellett felszerelnie. Az utolsó napon a csatorna modullal folytatódott a feladat , majd egy 4 órás vízvezeték szerelés következett és a szerelvényezés. Köszönjük a szurkolást és a támogatást!