PlumbSkills Hírek

Versenyfelhívás víz-, gáz-, fűtésszerelő szakmában Junior Skills 2024

április 17, 2024

A szakmád a szenvedélyed? Akkor jelentkezz versenyzőnek és legyél Te a szakmád Junior bajnoka!

Bővebb információ és a jelentkezés ide kattintva.

Bővebben

World Plumbing Day

március 28, 2024

A vízvezeték szerelés világnapja https://www.worldplumbing.org/worldplumbingday/egy nemzetközi esemény minden év március 11-én,amelyet a Vízvezeték-szerelési Világtanács kezdeményezett, és a vízvezeték szerelőknek és a szakmának a modern társadalom egészségében és biztonságában betöltött fontos szerepére hívja fel a figyelmet. 2024-ben a PlumbSkills csapat és a Lyonba készülő versenyző Balázs Vörös és szakértője Csilla Szigetvári, valamint Lampert Odett és Blaskovits Zsuzsanna is szerepet vállalt a nemzetközi kampányban. Köszönet érte.

Bővebben

Épületgépész Diákok Nyílt Napja, Víz-gáz és fűtésszerelő Skills Junior verseny

október 4, 2023

Az ország minden területéről érkeztek fiatal épületgépészek a Weishaupt telephelyére, hogy bővítsék ismereteiket!
A Skills Junior versenyre 18 diák adta be nevezését, köztük két lány is. Egy 10 kérdéses elméleti tesztet és egy 40 perces gyakorlati feladatot kellett megoldaniuk.  Nagy öröm volt látni, ahogy dolgoztak. Fantasztikus napot zártunk! Köszönjük házigazdánknak a Weishaupt Kft-nek, a szakiskolák tanárainak és diákjainak, a versenyzőknek, támogató és együttműködő partnereinknek: Rothenberger, Grohe, Herz az élményt és az együtt töltött gazdag szakmai napot!

 

Bővebben

Offner Márton Európa legjobbja lett!

Tavaly a szakmai világverseny (WorldSkills) második, idén az európai versengés, az EuroSkills első helyezettje, azaz Európa-bajnok lett Offner Márton, aki a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Széchenyi István Technikumában végezte középfokú tanulmányait, s jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gépészmérnök karának elsőéves hallgatója.
A vele készült interjú a linken:https://youtu.be/NHiuRNOtSc0?si=Ocsd7FfpRIa49DNG

Bővebben

Skills Junior a Weishauptnál Biatorbágyon

szeptember 25, 2023

A rendezvény különlegessége, hogy első alkalommal kerül megrendezésre a víz-, gáz- és fűtésszerelő szakma Skills Junior gyakorlati versenye!
A válogatóra a 18. életévüket be nem töltött épületgépész ágazati képzésben tanuló fiatalokat is várjuk, hogy újabb rejtett tehetségeket fedezhessünk fel.
A feladatok egyszerű víz-, gáz- és fűtésszerelő technikai gyakorlatokból épülnek fel.

Bővebben

Offner Márton Európa-bajnok!

szeptember 17, 2023

A Zalegerszegi Szakképzési Centrum Széchenyi István Technikum korábbi tanulója a Szakmák Európa-bajnokságán, az EuroSkills Gdansk 2023 versenyen víz-, gáz és fűtésszerelő szakmában szerzett aranyérmet. A helyszínen készült rövid telefonos interjú Marcival a linken hallgatható meg:https://youtu.be/plRmZdCQGoc?si=Oxuw7MpvFmJ6irDh

 

Bővebben

SIKER GDANSKBAN

szeptember 10, 2023

EuroSkills 2023 – Offner Márton – Aranyérem!!!
A magyar csapat 5 aranyéremmel, 1 ezüstéremmel, 4 bronzéremmel és 7 kiválósági éremmel térhet haza  a Szakmák Európa-bajnokságáról.

Bővebben

EUROSKILLS 2023

szeptember 8, 2023

Hivatalos időben 17.40-kor megszólalt az Euroskills 2023 Víz- gáz és fűtésszerelő szakterület verseny végét jelző kürtszó! Versenyzőnk Offner Marci mögött kemény három nap van,  végeredmény holnap a záróceremónián. Gratulálunk a versenyzőnek, és a szakértőjének, Szigetvári Csillának!
Köszönjük minden partnerünknek a szurkolást és a támogatást !

Bővebben