PlumbSkills Hírek

Skills Junior a Weishauptnál Biatorbágyon

szeptember 25, 2023

A rendezvény különlegessége, hogy első alkalommal kerül megrendezésre a víz-, gáz- és fűtésszerelő szakma Skills Junior gyakorlati versenye!
A válogatóra a 18. életévüket be nem töltött épületgépész ágazati képzésben tanuló fiatalokat is várjuk, hogy újabb rejtett tehetségeket fedezhessünk fel.
A feladatok egyszerű víz-, gáz- és fűtésszerelő technikai gyakorlatokból épülnek fel.

Bővebben

Offner Márton Európa-bajnok!

szeptember 17, 2023

A Zalegerszegi Szakképzési Centrum Széchenyi István Technikum korábbi tanulója a Szakmák Európa-bajnokságán, az EuroSkills Gdansk 2023 versenyen víz-, gáz és fűtésszerelő szakmában szerzett aranyérmet. A helyszínen készült rövid telefonos interjú Marcival a linken hallgatható meg:https://youtu.be/plRmZdCQGoc?si=Oxuw7MpvFmJ6irDh

 

Bővebben

SIKER GDANSKBAN

szeptember 10, 2023

EuroSkills 2023 – Offner Márton – Aranyérem!!!
A magyar csapat 5 aranyéremmel, 1 ezüstéremmel, 4 bronzéremmel és 7 kiválósági éremmel térhet haza  a Szakmák Európa-bajnokságáról.

Bővebben

EUROSKILLS 2023

szeptember 8, 2023

Hivatalos időben 17.40-kor megszólalt az Euroskills 2023 Víz- gáz és fűtésszerelő szakterület verseny végét jelző kürtszó! Versenyzőnk Offner Marci mögött kemény három nap van,  végeredmény holnap a záróceremónián. Gratulálunk a versenyzőnek, és a szakértőjének, Szigetvári Csillának!
Köszönjük minden partnerünknek a szurkolást és a támogatást !

Bővebben

Miért fontosak a hazai és nemzetközi szakmai versenyek?

szeptember 5, 2023

Akik bekerülnek egy ilyen programba és kiválasztják őket, hogy képviseljék Magyarországot egy megmérettetésen – legalább egy, de akár két évig is részesei lesznek vagy versenyzőként, vagy segítőként. A linkre kattintva elérhető a podcast. 

Bővebben

EuroSkills 2023 Gdansk

Csilla és Marci már a helyszínen. Sok sikert, eredményes szereplést kívánunk Nektek és a Magyar Csapatnak!

Bővebben

Nemzetközi Tréningverseny Schweinfurt

augusztus 16, 2023

Német meghívására Schweinfurt-ban, a tartományi ipartestület műhelyében készül Marci az őszi EB-re egy tréningverseny keretein belül.

Bővebben

EUROSKILLS GDANSK 2023

Offner Márton tavaly ezüstéremmel tért haza a WSC2022 Special Edition világversenyről. Marci idén is elhivatottan készül a megmérettetésre víz-, gáz- és fűtésszerelő versenyszámban, Szigetvári Csilla főszakértő segítségével.

Bővebben

GROHE X EVENT

június 5, 2023

A GROHE azért indította el a GIVE projektet az EMENA régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) „GROHE Installátor Szakképzés és Oktatás”, mert a szaniteriparban hiány van képzett szerelőkből. A program segítségével a fiatal feltörekvő szakembereknek lehetősége van megismerkedni a márka innovatív megoldásaival.

Bővebben