Jelentkezz versenyzőnek és legyél Te a szakmád nemzetközi bajnoka!

A WorldSkills Hungary program egy különleges lehetőséget biztosít minden elszánt fiatal számára, aki szeretne a szakmája legjobbja lenni. A válogatóversenyek kihívásai, az intenzív szakmai felkészülés, valamint a világverseny élménye nem csak a szakmai életben nyújtanak kivételes előnyöket. A világszínvonalú szakmai tudás megszerzése és a gyümölcsöző kapcsolatok kialakítása csak egy része annak, amit a program nyújtani tud. A felkészülés során fejlődik a versenyzők kitartása, munkabírása, a workshopoknak köszönhetően pedig a mentális felkészültségük és stabilitásuk is fokozódik.

A WorldSkills Hungary program értéket teremt. A szakmád a szenvedélyed? Akkor gyere és legyél része Te is az utazásnak, ami nem csak a dobogóig repíthet, de garantáltan egy életre szóló élményt nyújt.

A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, technikusi vagy szakképző iskolai tanulók jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat VÍZ-, GÁZ- ÉS FŰTÉSSZERELŐ szakmában az ifjú szakemberek nemzetközi versenyén.

A versenyre várjuk azon fiatalok jelentkezését, akik:

  • január 1. után születtek
  • vállalják a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, és a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken;
  • előnyt jelent az alapszintű angol nyelvtudás (nem kötelező)
  • vállalják a nemzetközi versenyeken való részvételt

Hogyan lehet jelentkezni?

A www.worldskillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés) menüpont alatt található online űrlap kitöltésével lehet a jelentkezést elvégezni.

Jelentkezési határidő: 2024. január 12.

Tovább a jelentkezéshez