EuroSkills 2023 nemzeti válogató

Szereted a szakmai kihívásokat és úgy gondolod, hogy a nemzetközi mezőnyben is megállnád a helyed? Tedd próbára tudásod és jelentkezz a válogatóversenyre víz-, gáz- és fűtésszerelő versenyszámban, hogy Te képviseld Magyarországot a EuroSkills St. Petersburg 2023 Európa-bajnokságon!

A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete, a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, technikusi vagy szakképző iskolai tanulók jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat VÍZ-, GÁZ- ÉS FŰTÉSSZERELŐ szakmában az ifjú szakemberek nemzetközi versenyén, a EuroSkills St. Petersburg 2023 versenyen.

A következő EuroSkills versenyt Szentpéterváron, Oroszországban rendezik 2023. augusztus 16-20. között.

A versenyre várjuk azon fiatalok jelentkezését, akik:

1998. január 1. után születtek
vállalják a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, és a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken
előnyt jelent az alapszintű angol nyelvtudás (nem kötelező)
vállalják a nemzetközi versenyeken való részvételt

Hogyan lehet jelentkezni?

A www.worldskillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés) menüpont alatt található online űrlap kitöltésével lehet a jelentkezést elvégezni.

Jelentkezési határidő: 2022. január 10.

Tovább a jelentkezéshez